20 foreninger i Horsens-området får støtte af Spar Nord Fonden – se hvilke her!

7. juni 2024
20 foreninger i Horsens-området får støtte af Spar Nord Fonden – se hvilke her!

20 lokale foreninger i Horsens og omegn er blevet udvalgt og modtager i alt 200.000 kroner fra Spar Nord Fonden. Sammen er de inviteret til en festlig overrækkelse og fejring af bankens 200- års jubilæum.

Det er væltet ind med ansøgninger hos Spar Nord Fonden, siden fonden i foråret meldte ud, at der var en ekstra pulje penge på syv millioner kroner på vej til foreningslivet.

Anledningen til de ekstra, lokale støttemidler er Spar Nords 200-års jubilæum. Bankens største aktionær – Spar Nord Fonden – har nemlig valgt at fejre jubilæet med en ekstra håndsrækning til lokale foreninger i Horsens og resten af Danmark, hvor banken driver forretning.

– Vi har modtaget rigtig mange ansøgninger, og ud af dem er 20 foreninger i Horsens-området blevet udvalgt til en økonomisk håndsrækning på hver 10.000 kroner, fortæller Bo Uggerhøj, der er direktør i Spar Nord Fonden.

– Det er opmuntrende, at så mange ansøgninger til spændende projekter er blevet sendt afsted, og jeg må sige, at det tyder godt for fremtiden, at vi har et foreningsliv med så gode initiativer og frivillige kræfter, tilføjer han.

Og de udvalgte er…

Modtagerne af Spar Nord Fondens jubilæumspulje i Horsens-området er:

 1. KFUM Hundslund
 2. Horsens Squashklub
 3. Østjydsk R/C Modelflyveklub
 4. Horsens Amatør Teater
 5. Horsens håndboldklub
 6. Horsens Roklub
 7. Mødrehjælpen Horsens Lokalforening
 8. Bjerre Herred Fodbold
 9. HorsensBilleder.dks venner
 10. Kværnbækgård ridecenter
 11. Lund Idrætsforening
 12. Øster Snede Spejderne
 13. Kreativ Fritid Juelsminde
 14. Tofteskovens Venner
 15. Ølsted Ungdoms og Gymnastikforening
 16. HORSENS ORIENTERINGSKLUB
 17. Horsens Badminton Klub
 18. HUSRUM Horsens
 19. FC Horsens Fodbold
 20. DDS Erik Menved Gruppe

Lokal begejstring

Pengene er blevet taget yderst godt imod af de lokale foreninger, og også hos 200-års jubilaren Spar Nord er der begejstring over uddelingerne.

Banken har en lang tradition for at engagere sig i det lokale foreningsliv, og med denne jubilæumspulje har det været muligt at sikre endnu flere initiativer i lokalområderne til glæde for endnu flere mennesker. På mange måder en oplagt måde at fejre jubilæet på sammen med byens foreninger.

Om Spar Nord Fonden

Med en uddelingsramme i 2024 på godt 100 millioner kroner støtter Spar Nord Fonden projekter og foreninger i hele landet. I 2023 uddelte Spar Nord Fonden donationer til over 800 forskellige projekter. Lokalt, regionalt og nationalt.

Spar Nord Fondens ejerskab af Spar Nord-aktier resulterer i aktieudbytte, som muliggør Fondens donationer.

For mere information se www.sparnordfonden.dk.