AC Horsens forstærker truppen med Mikkel Kallesøe

8. juli 2024
AC Horsens forstærker truppen med Mikkel Kallesøe

AC Horsens har netop annonceret, at de har sikret sig Mikkel Kallesøe fra Randers FC på en treårig kontrakt, der løber frem til sommeren 2027. Den 27-årige spiller bringer erfaring fra Superligaen og er forventet at styrke truppen betydeligt.

Sportsdirektør Esben Hansen udtaler, at klubben er begejstret for at tiltrække en spiller med så meget erfaring, og Kallesøe ser frem til at bidrage til klubbens ambition om at rykke op i Superligaen igen. Kallesøe er imponeret over klubbens planer og ser frem til at blive en del af projektet.

Flere Nye Tilføjelser

I løbet af juli måned har AC Horsens også foretaget flere signifikante tilføjelser til deres hold samt U19-hold. Klubben har skrevet kontrakt med Rasmus Nybo, en talentfuld spiller med erfaring fra AaB og FC Midtjylland, der nu skal styrke U19-holdet. Nybo ser frem til at udvikle sig yderligere i den gule trøje.

Desuden er Adam Herdonsson og Kalle Rahbek blevet en del af holdet, hvilket yderligere cementerer klubbens ambitiøse planer for fremtiden. Adam Herdonsson bringer international erfaring med sig, mens Kalle Rahbek er kendt for sin solide defensiv og lederegenskaber.

Med disse tilføjelser arbejder AC Horsens på at sikre en stærk trup for den kommende sæson, med et klart fokus på både nuværende præstationer og fremtidig udvikling.