Jens Christian og Nicolai løber 380 kilometer for psykisk sygdom og gør holdt i Horsens

28. juni 2024
Jens Christian og Nicolai løber 380 kilometer for psykisk sygdom og gør holdt i Horsens
Jens Christian Sørensen og Nicolai Fabian Vording har i lang tid trænet op til at løbe fra Sydjylland til Nordjylland på ni dage. Nu er det nu. Foto: Privat

Fredag den 28. juni 2024 begynder Jens Christian Sørensen og Nicolai Fabian Vording en episk rejse fra Padborg til Skagen, hvor de løber ni maraton på ni dage. De to venner fra Aarhus samler penge ind til Psykiatrifonden for at støtte arbejdet med psykisk sygdom.

Løbet starter i Padborg og bevæger sig mod nord. På etape 3, den 30. juni, når de Vejlevej 166 i Horsens. Denne etape er en del af deres store velgørenhedsprojekt, “Fra Grænsen til Grenen – Fælles motion, fælles mission”.

Meningsfuld mission

Jens Christian og Nicolai har begge personlige erfaringer med psykisk sygdom og har valgt at kombinere deres passion for løb med at skabe opmærksomhed og indsamle penge til Psykiatrifonden. “Vi synes, at psykisk sygdom er enormt vigtigt, og vi har begge haft det tæt på,” siger Nicolai Fabian Vording. De håber at skabe opmærksomhed og indsamle penge til Psykiatrifonden gennem deres udfordrende projekt.

Rute og deltagelse

Ruten inkluderer nogle af Danmarks mest kuperede terræner. Etape 3 bringer dem til Horsens den 30. juni. Alle opfordres til at løbe med på valgte dele af ruten og støtte projektet, både økonomisk og gennem fællesskab. “Det ville kun være fedt, hvis folk ville støtte op om projektet,” siger Jens Christian Sørensen.

Om Psykiatrifonden

Psykiatrifonden arbejder for at bekæmpe psykisk sygdom og forbedre psykiatrien i Danmark. Projektet Fra Grænsen til Grenen samler penge ind til dette formål, og alle bidrag er velkomne.

For mere information om projektet og for at støtte indsamlingen, besøg Psykiatrifondens indsamling.