Mads Langer udgiver ny single fra kommende album og annoncerer samtidig stor danmarksturné

16. april 2024
Mads Langer udgiver ny single fra kommende album og annoncerer samtidig stor danmarksturné
Mads Langer kommer til Horsens

Efter en længere pause vender Mads Langer tilbage med ny musik på dansk.  “Lejlighed På 5. Sal” er første spadestik til hans første dansksprogede album nogensinde. Albummet udkommer i efteråret 2024, sammen med en stor danmarksturné.

Mads Langer forklarer, at han efter mange år i rampelyset havde brug for at trække stikket, tage alle de mange store oplevelser igennem hans karriere ind, og på samme tid øve sig på at leve et liv, der ikke hele tiden er i overhalingsbanen.

 “Det bedste der nogensinde er sket for mig, er at blive far, men det er også et endegyldigt farvel til det frie ungdomsliv, hvor man kan gøre, hvad man vil. Og det føles godt, fordi min datter har vist mig, at det er i hverdagens små øjeblikke, at nøglen til indre ro findes for mig.  Samtidig er det også blevet meget klart for mig, at det er i Danmark, jeg hører til, og at det er i Danmark jeg vil være sammen med min datter.”, uddyber Mads.

Credit: Alex Høgh Andersen

Til oktober drager Mads Langer ud på en stor turné rundt i 24 danske byer. I begyndelsen af sin karriere blev han beskrevet som en moderne troubadour, og det løber i hans blod at være ude at fortælle sine historier ansigt til ansigt med sit publikum. Dermed har det også været meget specielt for sangeren at være væk fra scenerne de seneste år.

 “Jeg glæder mig ubeskriveligt meget til at komme tilbage, med de mest personlige sange, jeg har skrevet i hele min karriere. Jeg kommer udelukkende til at spille danske sange. Alting kommer tættere på, når det er på dansk, og jeg glæder mig til at møde mit publikum, med sange der står mit hjerte meget nært, når jeg drager ud igen”, fortæller Mads Langer.

Overskriften for koncerterne er at samles om sange, der fortæller historier fra det virkelige liv. Det er uden filter, i et hudløst ærligt, intimt og musikalsk rum. Mads Langers Danmarks turné starter d. 3. oktober i Skive og slutter d. 7. december i Thisted.

Billetsalget starter mandag den 8/4 kl 10.00 og billetter kan købes her: https://luger.dk/madslanger/

 03 Okt: Skive Theater, Skive

04 Okt: Borgerforeningen, Svendborg

05. Okt: Gimle, Roskilde

10. Okt: Elværket, Holbæk

11. Okt: Fermaten, Herning

12. Okt: Paletten, Viborg

16. Okt: Hotel Cecil, København

17. Okt: Store Vega, København

18. Okt: Bremen Teater, København

19. Okt: Hotel Cecil, København

24. Okt: Tøjhuset, Fredericia

25. Okt: Remisen, Skjern

26. Okt: Skråen, Aalborg

31. Okt: Godset, Kolding

01.  Nov: Kedelhuset, Silkeborg

02.  Nov: Horsens Ny Teater, Horsens

07. Nov: Festhallen, Ringsted

08. Nov: Viften, Rødovre

09. Nov: Slagelse Musikhus, Slagelse

14. Nov: Bygningen, Vejle

21. Nov: MantziusLive, Birkerød

22. Nov: Stars, Vordingborg

23. Nov: Musikhuzet, Rønne

29. Nov: Voxhall, Aarhus

30. Nov: Magasinet, Odense

05. Dec: Tapperiet, Køge 

06. Dec: Kulturværftet, Helsingør

07. Dec: Teutonersalen, Thisted