NORMAL åbner nr. to butik i Horsens

23. april 2024
NORMAL åbner nr. to butik i Horsens. Foto: NORMAL
NORMAL åbner nr. to butik i Horsens. Foto: NORMAL

Som en tilføjelse til den eksisterende butik på Søndergade, åbner nummer to butik snart i Horsens. Der venter kunderne en helt særlig butiksoplevelse på Grønlandsvej, hvor den nye butik forventes at åbne sommer 2024.

NORMAL er en danskejet detailkæde, der sælger helt normale varer til unormale priser. Sortimentet omfatter blandt andet kendte mærkevarer inden for personlig pleje, makeup, konfekture og husholdningsartikler. Kæden har nu mere end 680 butikker i Danmark, Norge, Sverige, Holland, Frankrig, Finland, Portugal og Spanien. Og der er flere på vej.

Som en tilføjelse til den eksisterende butik på Søndergade, åbner nummer to butik snart i Horsens. Der venter kunderne en helt særlig butiksoplevelse på Grønlandsvej, hvor den nye butik forventes at åbne sommer 2024.

Kendte og ukendte mærker – altid til faste lave priser 

NORMAL er meget mere end faste lave priser på kendte mærkevarer. Målet er nemlig, at det altid skal være en ny og unik oplevelse at besøge en af kædens butikker. Også selvom det kun er en uge siden, man sidst var forbi butikken. Derfor er der i NORMAL – ud over det brede og faste sortiment af kendte mærkevarer – hele tiden løbende udskiftning på hylderne, så der altid er nye varer at finde og udforske. Butikslabyrinten inviterer til at gå på skattejagt blandt de mange spændende varer fra kendte og ukendte brands, og der vil altid vente en overraskelse rundt om det næste hjørne.

“Vi sælger mærkevarer inden for make-up, husholdningsartikler, personlig pleje og en lang række basisvarer, som mange mennesker allerede kender og bruger på badeværelset, i køkkenet og til rengøring. Mærkerne omfatter fx W7, Dove, Colgate, Milka og Neophos, og vi sælger varerne til faste lave priser, der ofte vil være lavere end den generelle markedspris”, forklarer Lars Bjerring, Country Manager.

“Vores mål er, at du som kunde får en unik oplevelse, hver gang du besøger en af vores butikker. Derfor får vi, udover det brede og faste sortiment, hele tiden nye varer hjem – også fra spændende brands, som du kun finder i NORMAL. Faktisk får vi ca. 100 nye varer i butikkerne hver eneste uge, og det gør, at der altid er noget nyt og spændende at finde i butikken”, fortsætter Lars Bjerring.

Kæmpe åbningsfest

Når dørene slås op til en ny butik, sker det altid med et brag af en åbningsfest, og åbningen i Horsens bliver ingen undtagelse: Kunderne kan her se frem til events, konkurrencer, giveaways – og masser af god stemning.

Den præcise dato for åbningsfesten offentliggøres på et senere tidspunkt. Hold dig opdateret på www.normal.dkwww.facebook.com/NORMALDanmark og via lokale medier.

Fakta om NORMAL

  • NORMAL har mere end 140 danske butikker.
  • Blandt varerne finder man hårpleje, hudpleje, husholdningsartikler, makeup, konfekture, drikkevarer mv.
  • Udvalget omfatter mere end 4.000 varenumre, og der er altid et stort fast sortiment af varer. Derudover suppleres der løbende med nye produkter.
  • NORMAL åbnede sin første danske butik i april 2013.
  • I dag består kæden af mere end 680 butikker i 8 lande.
  • Kæden forventer at åbne flere butikker i Danmark i de kommende år.
  • Følg med på www.facebook.com/NORMALDanmark og NORMALs øvrige sociale medier.
  • Besøg NORMALs hjemmeside på www.normal.dk.