Sommeraktiviteter i Horsens: Musik, magi og familiehygge!

4. juli 2024
Sommeraktiviteter i Horsens: Musik, magi og familiehygge!

Horsens byder på en række fantastiske begivenheder denne sommer. Fra traktortræk til filmforpremiere, her er alt, hvad du skal vide om de kommende højdepunkter.

1. Landsdeltræk

Fredag den 5. juli kl. 17.00

Bygholm Landbrugsskole

Kom til traktortræk på Bygholm Landbrugsskole, hvor Rærup Slæden strammer kæden kl. 17.00! Der vil være mad, drikke og sjove aktiviteter for børnene, inklusiv mini traktortræk på pedaltraktorer. Det er en helt ny event, og vi glæder os til at se jer!

2. Sommeråbent i Horsens Legeland

Fredag til søndag kl. 9.00-17.00

Horsens Legeland

Besøg Horsens Legeland i sommerferien, hvor der er aktiviteter for børn i alle aldre, fra hoppeborge til spillemaskiner. Legelandet er åbent hver dag fra 1. juli til 11. august. Perfekt til både solrige og regnfulde dage!

3. 8BALL x Studenterugen 2024

Fredag den 5. juli kl. 22.00

Sölibat Natklub, Horsens

Mød 8BALL til en fantastisk aften fyldt med musik og fest på Sölibat Natklub! Skrål med på hits som “4-0!”, “Din søster” og “Schmeichel er en mur!”. Perfekt til studenterugen.

4. Fredagstrail

Fredag kl. 15.30

Kystens Perle, Horsens

Deltag i Fredagstrail ved Kystens Perle og nyd en kold øl efter løbet. En hyggelig måde at starte weekenden på!

5. VIB Forpremiere: Ræv og Hare redder skoven

Søndag kl. 13.15

Megascope, Horsens

Tag med VIB klubben til forpremiere på den søde animationsfilm “Ræv og Hare redder skoven”. Billetter til halv pris for VIB medlemmer. En fantastisk film for børn baseret på Sylvia Vanden Heedes bøger.

6. Friday Night Magic

Fredag kl. 18.00-22.00

Games N Gadgets, Horsens

Deltag i Friday Night Magic hos Games N Gadgets, hvor vi spiller Magic på alle niveauer. Denne gang spiller vi Pauper format, og der er præmier til de bedste. Kom og hyg med os!

7. Sommer søndagscafé på Klostermølle

Søndag kl. 14.00-16.00

Klostermølle, Horsens

Besøg Klostermølle og nyd kaffe og kage, mens du får en snak med Klostermølles Venner. Hver søndag fra 7/7 til 18/8 er jagtstuen åben for hyggelige samtaler og information om foreningens arbejde.